‘Καινοτομήστε! Δημιουργήστε ONLINE TESTS!’

01/01/2012 23:40

Η ‘Argoudelis E&T’ ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες και ευκαιρίες που δημιουργεί η ευρεία χρήση του Internet στην Εκπαίδευση, οργανώνει μια σειρά πρωτοποριακών σεμιναρίων - workshops πάνω σε θέματα Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.

 

Ποιους αφορά:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας & ειδικότητας, ιδιαιτέρων ή ομαδικών μαθημάτων, Δασκάλους, Καθηγητές Ξ.Γ. ή Μ.Ε., Διευθυντές Σπουδών, Ιδιοκτήτες Εκπαιδευτικών Οργανισμών, οι οποίοι κατέχουν έστω και μια απλή και πολύ βασική γνώση χρήσης Η/Υ και θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα, χρησιμοποιώντας μερικές από τις πολλές ΔΩΡΕΑΝ δυνατότητες που παρέχει το Internet για τη διδασκαλία τους.

Στόχος:

Οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν να χρησιμοποιούν εργαλεία, προγράμματα και πλατφόρμες, με τα οποία θα ‘ανεβάζουν’ στο Internet, ή θα δημιουργούν Online Tests, με δυνατότητες :
o Αυτόματης βαθμολόγησης,
o Χρονομέτρησης,
o Εισαγωγής πολλαπλών ειδών ερωτήσεων, κλπ.
Τα προγράμματα αυτά είναι:
o ΔΩΡΕΑΝ (freeware),
o πολύ εύκολα στη χρήση, δεν χρειάζονται καμία επέμβαση ‘ειδικών’, καμία γνώση προγραμματισμού, παρά μόνο απλές γνώσεις χρήσης Η/Υ,
o είναι προσβάσιμα από οποιονδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο Internet και
o παρέχουν εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις ειδικότητες, Μαθηματικούς, Φυσικούς, Φιλολόγους Δασκάλους, Ξένες Γλώσσες, κ.ο.κ.

 

Λεπτομέρειες

 

Back

 

 

Contact

Εύη Ζουρούδη - Αργουδέλη & Θανάσης Αργουδέλης
Χορμοβίτου 242,
18546, Πειραιάς

Τηλ. 210 4616292
Fax. 211 8003573

© 2017 Argoudelis E&T.

Create a free websiteWebnode